Pagina wordt geladen ...

Beweeg mee met Drenthe beweegt samen

"Drenthe Beweegt Samen" keert terug op RTV Drenthe!

Tijdens de coronapandemie was "Drenthe Beweegt Door" een enorm succes en na vele verzoeken van de kijkers is besloten om een nieuwe reeks dagelijkse uitzendingen te starten, die vanaf dinsdag 2 april 2024 te zien zijn.


In deze nieuwe reeks nodigen we iedereen uit om elke werkdag tussen 10.00 uur en 10.15 uur deel te nemen aan onze beweegsessies, die worden geleid door ervaren beweegdocenten. Deze sessies bieden een gevarieerd programma met dagelijkse thema's, waaronder valpreventie, eenzaamheid, buiten bewegen, fit en gezond ouder worden, en lokaal aanbod. Onze beweegdocenten zullen niet alleen effectieve oefeningen delen, maar ook handige tips om gedurende de dag actief te blijven.

"Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen gezond te blijven en te genieten van beweging, dus we moedigen iedereen aan om deel te nemen aan onze uitzendingen. En als je een uitzending mist, kun je deze altijd achteraf bekijken via Uitzending Gemist op RTV Drenthe of op ons YouTube-kanaal "Drenthe Beweegt". Zoek simpelweg naar "Drenthe Beweegt communicatie" om de video's te vinden".

Klik hier voor de flyer

 


bel ons Bel ons op 0528 22 00 00 | Voor spoed bel met 0528 22 00 07