Pagina wordt geladen ...

Uw dossier bekijken

Uw huisarts houdt een dossier van uw medische gegevens bij. Er staat bijvoorbeeld in wanneer u langs bent geweest, welke klachten u toen had en welke medicijnen u heeft gekregen. U mag als patiënt uw medisch dossier bekijken of een kopie opvragen.

Wat zit er in het dossier

In uw dossier staat alle informatie die de huisarts heeft over uw medische gezondheid. Dit geldt ook voor informatie die we van andere artsen hebben gekregen, bijvoorbeeld van uw vorige huisarts of van artsen in het ziekenhuis.

Afspraak maken dossier bekijken

Wilt u uw dossier bekijken? Maak dan een afspraak met uw huisarts. Hij of zij kan dan meteen uw vragen beantwoorden.

Bel voor een afspraak: 0528 22 00 00.

Kopie van uw dossier aanvragen

Als u een kopie van uw medisch dossier wilt hebben, dan kunt u dit aanvragen bij de assistente. Dit duurt maximaal een week. U krijgt een telefoontje als de kopie klaar is. Als u de kopie ophaalt, moet u een paspoort of ID-kaart meenemen.

Als een familielid overlijdt

Als iemand uit uw familie overlijdt, dan mag u zijn of haar dossier niet bekijken. Maar wat als u nog vragen heeft? Neem dan contact op met de huisarts. Vaak heeft u er al veel aan als u met de huisarts praat.

Meer informatie over het bekijken van uw medische dossier vindt u op de website van de Patiëntenfederatie Nederland: Inzage in uw medisch dossier.


bel ons Bel ons op 0528 22 00 00 | Voor spoed bel met 0528 22 00 07