Pagina wordt geladen ...

MijnGezondheid.net

Afspraken maken, herhaalmedicijnen aanvragen, online vragen stellen… Dit en meer regelt u online met MijnGezondheid.net. Wij nodigen u van harte uit uw eigen zorgdossier te openen op MijnGezondheid.net. De website werkt met een veilige verbinding, zodat niemand anders dan u en uw huisarts bij uw gegevens kunnen. 

Voor meer informatie omtrent het aanmelden op MijnGezondheid.net klik hier

  

Aanmelden MijnGezondheid.net

Voor wie is MijnGezondheid.net?

MijnGezondheid.net is beschikbaar voor patienten van 16 jaar en ouder die zijn ingeschreven bij huisartsenpraktijk de Kastanje. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie (of de DigiD-app) en een mobiele telefoon nodig. 

Informatie over DigiD

Een dossier openen

U kunt met uw DigiD direct inloggen op MijnGezondheid.net. Als u voor de eerste keer inlogt, ondertekent u digitaal een contract met de huisarts. Door dit contract weet u zeker dat het delen van uw gegevens met de praktijk veilig is. Wij raden u aan om uw persoonlijke gegevens te controleren en zo nodig aan te passen.

Dossier bij vorige huisarts

Had u bij uw vorige huisarts ook al toegang tot MijnGezondheid.net? Dan moet uw vorige huisarts eerst het contract beëindigen. Dit gebeurt niet automatisch. U kunt contact opnemen met uw vorige huisarts om dit te doen.

Afspraak maken via MijnGezondheid.net

U kunt ook een afspraak maken op MijnGezondheid.net. Handig: als u via MijnGezondheid.net een afspraak maakt, dan krijgt u een dag vóór de afspraak een herinnering per e-mail. 
U kunt 24 uur per dag online een afspraak maken en is bedoeld voor niet dringende zaken. Heeft u ernstige klachten en moet u mogelijk met spoed gezien worden? Bel dan naar de praktijk. 

MedGemak app

MedGemak is de app om u te helpen bij het zo goed mogelijk regelen van uw gezondheidszaken. Zo heeft u via uw telefoon 24/7 inzicht in uw medicijnen en bestelt u deze direct online. Met de handige inneemwekker stelt u eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicijnen in te nemen. Heeft u overdag geen tijd om uw huisarts te bellen voor een afspraak? Geen probleem! Met de app MedGemak regelt u dit gemakkelijk online waar en wanneer het u uitkomt. MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Wilt u gebruik maken van de app MedGemak? Zorg er dan voor dat u zich eerst aanmeldt voor MijnGezondheid.net. Let op: U kunt niet alles zien via de app. Uw dossier en uw bloeduitslagen kunt u bijvoorbeeld niet raadplegen via de app.

Waarom kiezen voor de MedGemak app?

  • Veilig en snel inloggen
  • 24/7 inzicht in uw medicatie
  • Eenvoudig medicatie bestellen
  • Digitale geneesmiddelen informatie raadplegen
  • Afspraak inplannen bij uw huisarts of andere zorgverlener binnen de praktijk
  • Handige inneemwekker instellen 
  • Bericht sturen met bijlage 

Instructievideo eerste keer inloggen en koppelen MedGemak app

 

Ga naar MijnGezondheid.net


bel ons Bel ons op 0528 22 00 00 | Voor spoed bel met 0528 22 00 07