Pagina wordt geladen ...

NPA patiënten enquête

Het werk van iedereen in een huisartsenpraktijk draait om u. Uw mening over de huisarts en de praktijk zijn daarom heel belangrijk. Alle huisartsen met het NPA keurmerk vragen regelmatig aan patiënten om hun ervaringen met de praktijk. Hier leren wij als huisartsenpraktijk veel van. En dat is wat een goede praktijk wil: leren hoe het werk steeds beter kan worden. De normen worden gemaakt door een onafhankelijk College van Deskundigen. Hierin zitten huisartsen, maar ook Patiënten Federatie Nederland. Dit betekent dat ook de stem van patiënten goed wordt gehoord.

De normen

Een praktijk met het keurmerk van NPA werkt volgens de normen. Deze normen gaan uit van allerlei zaken die voor u als patiënt belangrijk zijn. Bijvoorbeeld dat u de praktijk goed kunt bereiken, dat u de zorg krijgt die u nodig heeft, en dat u erop kunt vertrouwen dat de huisarts goed contact heeft met uw andere dokters of bijvoorbeeld uw fysiotherapeut. 

Enquête invullen

WIlt u een enquête invullen? Klik hier. Het invullen kost maximaal 10 minuten en is volledig anoniem. Alvast bedankt voor uw medewerking.


bel ons Bel ons op 0528 22 00 00 | Voor spoed bel met 0528 22 00 07