Pagina wordt geladen ...

'Moet ik naar de dokter' beschikbaar op MijnGezondheid.net

'Moet ik naar de dokter?' is beschikbaar op uw portaal van MijnGezondheid.net en de app MedGemak en is volledig gericht op het uitvoeren van digitale zelf triage. De applicatie is 24 uur per dag te gebruiken en geschikt gemaakt voor u. Na het inloggen kunt u klikken op de tegel 'Moet ik naar de dokter?' waarbij u wordt geïnformeerd over de functionaliteit en akkoord moet gaan om de vragenlijst te openen. 

Wat is het precies? 

Met 'Moet ik naar de dokter?' kunt u zelf beoordelen of en zo ja, wanneer het nodig is om een huisarts te raadplegen. Het gegenereerde advies, dat tot stand komt op basis van door u aangeleverde informatie, kan niet in de plaats komen van een persoonlijke triage (urgentie bepaling) met de huisarts of praktijk assistent. Bel bij twijfel dus altijd de huisartsenpraktijk.

U kunt ook naar de functionaliteit als u een afspraak wil maken op uw portaal of in de app. U heeft dan de keuze om gelijk een nieuwe afspraak te maken of om eerst de vragenlijst in te vullen. Als resultaat van de ingevulde vragenlijst krijgt u een advies. Deze adviezen worden gegeven op basis van 5 verschillende urgentie niveaus:

  • U1 = Bel direct 112 of uw eigen huisarts*
  • U2 = Bel direct uw eigen huisarts*
  • U3 = Bel uw eigen huisarts
  • U4 = Maak een afspraak bij uw huisarts
  • U5 = U hoeft niet naar de huisarts

* Buiten kantoortijden krijgt u het advies te bellen met de huisartsenspoedpost 

Bij adviezen U1 t/m U3 krijgt u niet de mogelijkheid om via het portaal of de app een afspraak te maken of een bericht te sturen. Bij adviezen U4 en U5 krijgt u de mogelijkheid om een afspraak te maken of een bericht te sturen. 


bel ons Bel ons op 0528 22 00 00 | Voor spoed bel met 0528 22 00 07