Pagina wordt geladen ...

MijnGezondheid.net gebruiken via een app

Wij willen u informeren, dat wij vanaf nu gebruikmaken van de MedGemak-app. Deze app is gekoppeld aan het patiëntenportaal van MijnGezondheid.net. Als praktijk vinden wij het regelen van uw online zorgtaken zeer belangrijk. Met de app kunt u nu nog eenvoudiger online uw zorgtaken regelen waar en wanneer het u uitkomt. MedGemak biedt onder andere de mogelijkheid om online een afspraak te maken in de praktijk, vragen te stellen aan uw zorgverlener en herhaalrecepten te bestellen voor uw medicatie.

Voordat u met de app kunt starten, moet u de app koppelen aan uw MijnGezondheid.net account. Dit doet u eenmalig door in te loggen met uw DigiD met sms code of via de DigiD app. Na het inloggen ziet u boven uw patiëntgegevens een knop 'MedGemak registreren'. Nadat u hier op klikt ziet u een activatiecode. Na de koppeling met uw account kunt u inloggen op de app met een 5-cijferige pincode.

Op de website www.mijngezondheid.net vindt u extra uitleg over MedGemak-app zoals instructievideo’s van de functionaliteiten die u kunt raadplegen, veelgestelde vragen en een folder met instructies hoe u zich kunt aanmelden en registreren. We hopen dat u wilt starten met de app MedGemak om hiermee nog makkelijker uw zorgtaken te regelen.

Eenvoudige uitleg over DigiD

 


bel ons Bel ons op 0528 22 00 00 | Voor spoed bel met 0528 22 00 07