Pagina wordt geladen ...

E-consulten 

Via uw account op MijnGezondheid.net kunt u ons een e-consult sturen. Dit is veilig omdat u inlogt met uw Digi-D en voldoet aan de aangepaste veiligheidseisen van de nieuwe AVG wetgeving. Vanaf nu is het ook mogelijk om bij uw e-consult een bijlage toe te voegen. Dit kunnen zowel documenten als afbeeldingen zijn. Er kunnen maximaal 3 bijlagen worden toegevoegd met een totale grootte van 10MB. 

Heeft u nog geen account op MijnGezondheid.net en heeft u belangstelling? U kunt de assistente bellen en uw email adres doorgeven. De assistente stuurt u vervolgens een email, via het linkje in de email kunt u een account aanmaken op MijnGezondheid.net. Dit account is dan gekoppeld aan uw dossier van de huisartsenpraktijk.

Let op: vanwege de veranderde wetgeving zijn er vernieuwde voorwaarden voor MijnGezondheid.net en Stichting Amulet. Stichting Amulet zorgt ervoor dat persoonlijke aantekeningen van u als patiënt niet inzichtelijk zijn voor ons. Na inloggen zult u om deze reden in een apart scherm eenmalig akkoord moeten geven om MijnGezondheid.net te kunnen blijven gebruiken. 


bel ons Bel ons op 0528 22 00 00 | Voor spoed bel met 0528 22 00 07