Pagina wordt geladen ...

Bijschrijving corona vaccinatie gele vaccinatieboekje

Het bijschrijven van uw corona vaccinatie in gele vaccinatie boekje is mogelijk vanaf vrijdag 04 juni, direct nadat u, na uw vaccinatie, de wachtruimte van de GGD priklocatie verlaat.

Bijschrijving met terugwerkende kracht

Binnenkort is ook bijschrijving met terugwerkende kracht mogelijk. GGD Drenthe is bezig met het organiseren hiervan. Bewaar uw registratie brief die u meekreeg na uw vaccinatie goed! Op de website van GGD Drenthe wordt zo snel mogelijk gedeeld hoe het georganiseerd wordt. Ga in ieder geval niet naar een GGD priklocatie of onze huisartsenpraktijk voor uw bijschrijving.

Het gele boekje is géén officieel corona vaccinatiebewijs! Bijschrijven in het gele boekje is niet verplicht. Het is niet noodzakelijk om hier een geel boekje voor aan te schaffen. Het gele boekje heeft, net als de registratiebrief die u op de vaccinatielocatie krijgt, geen status als officieel vaccinatiebewijs. Het ministerie voor volksgezondheid werkt aan een fraudebestendig vaccinatiebewijs voor álle Nederlanders. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.


bel ons Bel ons op 0528 22 00 00 | Voor spoed bel met 0528 22 00 07