Pagina wordt geladen ...

Huisartsen

Maak kennis met onze huisartsen.

de-kastanje-tham

A.M. Ng-A-Tham

Huisarts en kaderarts diabetes

Marijke Ng-A-Tham, geboren in multicultureel en kleurrijk Suriname. De huisartsopleiding deed ik in Rotterdam (1993) en sinds 1999 ben ik werkzaam in deze goed georganiseerde en moderne praktijk.

De persoonsgerichte zorg dichtbij, van jong tot oud en het generalisme maken dit vak voor mij uitdagend. Daarnaast hebben palliatieve zorg (in de laatste levensfase) en diabetes mellitus (suikerziekte) mijn speciale aandacht. Kennis delen en vergaren doe ik als huisartsopleider en als kaderarts diabetes heb ik in Drenthe een signalerende en adviserende rol.

Samen met u hoop ik te werken aan uw gezondheid en welzijn.

de-kastanje-wijnja

D.J. Wijnja

Huisarts

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de tropen heb ik besloten huisarts te worden, daar heb ik nooit spijt van gekregen, sinds 1992 werk ik in Hoogeveen, eerst aan het Bilderdijkplein en later in de Eikstaete. Prachtig werk in een mooie omgeving met prima collega's. Mooi ook om samen te werken met verschillende disciplines, praktijkondersteuners en assistentes.

Ook is het erg leuk om opleider te zijn, samen met een collega hebben we al jaren huisartsen in opleiding in de praktijk en het is mooi om daar een rol in te spelen. 

de-kastanje-overbeek

E.C.M. Overbeek

Huisarts en kaderarts palliatieve zorg

Mijn naam is Engelien Overbeek. Ik ben als huisarts werkzaam in Hoogeveen sinds 2000. Daarvoor heb ik 11 jaar als huisarts gewerkt in Almere. Palliatieve zorg heeft mijn speciale belangstelling en als kaderhuisarts palliatieve zorg maak ik deel uit van het Eerstelijns Palliatieve Consultatieteam regio Drenthe. Tevens ben ik scen arts.

Als huisartsopleider ben ik betrokken bij de opleiding van huisartsen, ook co-assistenten lopen soms mee met mijn spreekuur.

Wat mij drijft? Elke patiënt is uniek. Wat betekent die klacht voor die persoon in diens context. Wat is de vraag van de patiënt? Elke keer weer een uitdaging om samen met de patiënt te bekijken wat hem of haar het beste kan helpen en goede zorg te verlenen.

 

de-kastanje-grasmeijer

J. Grasmeijer

Huisarts

In 2002 kwam ik als derdejaars huisarts in opleiding in Hoogeveen terecht aan het Bilderdijkplein. In 2003, het jaar van mijn diplomering, nam dokter Plantenga afscheid en heb ik op zijn functie gesolliciteerd. Dit leidde tot mijn toetreding tot onze praktijk.

Ik ben best een beetje trots op het goede team dat we met elkaar vormen als praktijk de Kastanje. In het huisartsenvak waardeer ik de laagdrempeligheid, toegankelijkheid en continuïteit, wat het mogelijk maakt om kwalitatief goede zorg te kunnen bieden.

 

bel ons Bel ons tijdens kantooruren op 0528 22 00 00 | Voor spoedgevallen kunt u bellen met 0528 22 00 07