Pagina wordt geladen ...

Inschrijven nieuwe patiënten

Procedure bij inschrijving

U kunt zich aanmelden als nieuwe patiënt aan de balie. U krijgt dan van ons een inschrijfformulier en informatie over onze praktijk en u hoort welke arts(en) er op dat moment open is/zijn voor nieuwe patiënten. Wij houden bij het inschrijven van nieuwe patiënten rekening met een maximale aanrijtijd van 15 minuten. Wij vragen u, als u langskomt om u in te schrijven, uw pasje van de zorgverzekering en een identiteitsbewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs) mee te nemen. Partners en/of kinderen van patiënten die al bij ons ingeschreven zijn, kunnen zich in laten schrijven bij dezelfde huisarts. 

Wanneer u van huisarts wilt veranderen binnen Hoogeveen vragen wij u contact op te nemen met de assistente.

Het is belangrijk dat u uw vorige huisarts verzoekt de medische gegevens van alle nieuw aangemelde patiënten naar ons te sturen. De vorige huisarts zal dan alle nieuw aangemelde patiënten uitschrijven uit zijn/haar praktijk en het dossier naar ons opsturen. Dit gaat elektronisch via een beveiligde verbinding. 

Het is verstandig om aan uw zorgverzekeraar door te geven dat wie uw nieuwe huisarts is. Indien u vooraf een vrijblijvend kennismakingsgesprek wenst is dit ook mogelijk.

 

bel ons Bel ons tijdens kantooruren op 0528 22 00 00 | Voor spoedgevallen kunt u bellen met 0528 22 00 07