Pagina wordt geladen ...

Herhaalrecepten aanvragen

Om herhaalmedicijnen te bestellen zijn er meerdere mogelijkheden.

1. Receptenlijn: 0528 260261

Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Ook deze lijn kan op bepaalde momenten, bijvoorbeeld op maandagochtend, wel eens bezet zijn. Probeert u het dan op een later tijdstip nogmaals. Hoe werkt het? U spreekt in wat uw naam en geboortedatum is, daarna welk medicijn u wilt nabestellen, de hoeveelheid, het gebruik en eventuele bezorging. U hoeft het recept niet bij ons op te halen; dit gaat automatisch naar uw eigen apotheek. De medicijnen van de recepten die voor 10:30 uur zijn ingesproken liggen de volgende werkdag na 14:00 uur klaar bij uw apotheek, later ingesproken recepten liggen na 2 werkdagen voor u klaar.

2. Medicatie online bestellen via mijngezondheid.net.

Dit is een beveiligd online platform waarbij u (via uw digi-D en sms controle) eenmalig een account kunt aanmaken en vervolgens na het inloggen uw herhaalmedicatie kunt bestellen. Let op: dit is alleen voor patienten voor 16 jaar en ouder. U kunt gebruik maken van deze optie nadat u een linkje heeft gekregen van ons. Hiervoor kunt u ons bellen op 0528 220000.

3. Lege doosjes inleveren op de praktijk 

U kunt lege doosjes en/of potjes (voorzien van het etiket met daarop uw naam en adres) deponeren in de medicijnbus bij de praktijkbalie. Indien de doosjes voor 10:30 uur in de bus zijn gedaan, kunt u de medicatie de volgende werkdag vanaf 14:00 uur afhalen bij uw apotheek.

bel ons Bel ons tijdens kantooruren op 0528 22 00 00 | Voor spoedgevallen kunt u bellen met 0528 22 00 07