Pagina wordt geladen ...

Doktersassistenten

Maak kennis met de doktersassistenten van praktijk de Kastanje. Al onze doktersassistenten zijn medisch opgeleid en werken onder de verantwoordelijkheid van onze huisartsen.

 

de-kastanje-astrid

Astrid

Assistente, triagist en soa consulent

Sinds 2002 ben ik werkzaam in de praktijk. Op de praktijk voer ik alle werkzaamheden met veel plezier uit en daarnaast heb ik ook mijn eigen taken zoals het begeleiden van stagiaires en ik doe een gedeelte van de financiële administratie.

In 2016 heb ik mijn triage opleiding met succes afgerond. Dit houdt in dat ik, door een aantal vragen te stellen aan de telefoon, de mate van spoed goed kan inschatten als u mij met een hulpvraag belt. Zo zorg ik er voor dat u op het juiste moment de juiste hulp krijgt van de juiste hulpverlener.

Ik heb ook een eigen (vrouwen)spreekuur. U kunt bij mij o.a. terecht voor het afnemen van soa testen en/of voor uw vragen omtrent anticonceptie.

 

 

 

 

 

 

de-kastanje-joyce

Joyce

Assistente, triagist en praktijkmanager

Na 15 jaar werkzaam te zijn in de praktijk zullen de meeste patiënten mij inmiddels wel kennen. Voor de mensen die mij nog niet zo goed kennen, zal ik nog kort wat over mezelf vertellen. Ik ben Joyce Karst en sinds 2003 werk ik met veel plezier in deze praktijk. Ik houd van het vak om de breedheid en de afwisseling ervan, je weet nooit hoe de dag er uit gaat zien, hoe goed je alles ook probeert te plannen. Het vak raakt aan alle aspecten van het leven, dat maakt het zo boeiend. Ook de band die je met patiënten opbouwt door wat je samen meemaakt, vind ik zeer waardevol. 

Als doktersassistente denk ik iemand te zijn die geduldig, betrouwbaar en open is. Ik vind het belangrijk om dicht bij de mensen te staan, te luisteren en samen tot een oplossing van de hulpvraag te komen. Naast de patiëntenzorg ben ik betrokken bij het management van de praktijk. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het reilen en zeilen van de praktijk. Zo houd ik mij onder andere bezig met het personeelsbeleid en het bewaken van de kwaliteit omtrent de zorg. 

Ik hoop dat u zich thuis zult voelen in onze praktijk waar wij ons met hart en ziel inzetten om u die zorg te geven die u nodig heeft.

 

 

 

de-kastanje-lotte

Lotte

Assistente

Mijn naam is Lotte Flier en ben sinds 2006 werkzaam als gediplomeerd doktersassistente. Naast medische handelingen en triage ben ik gespecialiseerd in wondverzorging en soa spreekuur. 

de-kastanje-monique

Moniek

Assistente en triagist

Sinds juni 2000 ben ik werkzaam in deze praktijk. Om mijn kennis verder uit te breiden heb ik in de loop der jaren verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Ik werk hier 3 dagen per week, waarvan 1 dag achter de schermen waarbij ik allerlei administratieve en coördinerende taken verricht. 

Persoonlijke groei en ontwikkeling vind ik belangrijk, evenals mezelf kunnen zijn. Hierdoor kan ik met veel plezier en enthousiasme mijn beroep uitoefenen. En in deze praktijk is dit mogelijk. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit team!

 

 

 

de-kastanje-vera

Vera

Assistente, triagist, spreekuurondersteuner (SOH) en verpleegkundige in opleiding

Sinds januari 2014 ben ik fulltime werkzaam in de praktijk en voer alle werkzaamheden uit. Daarnaast ben ik in 2016 gestart met de opleiding SOH (spreekuur ondersteuner van de huisarts) en ik heb deze opleiding in juni 2017 succesvol afgerond. Sindsdien heb ik een eigen spreekuur en kunt u voor een aantal medische (spoed)klachten bij mij terecht. Ik werk onder supervisie van uw eigen huisarts.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de medische bestellingen op de praktijk.

In 2016 heb ik mijn triage opleiding met succes afgerond. Dit houdt in dat ik, door een aantal vragen te stellen aan de telefoon, de mate van spoed goed kan inschatten als u mij met een hulpvraag belt. Zo zorg ik er voor dat u op het juiste moment de juiste hulp krijgt van de juiste hulpverlener.

 

 

Foto Lotte van Middelaar

Lotte

Sinds 01 oktober 2019 ben ik begonnen als doktersassistente in deze praktijk. Hier ben ik 3 dagen werkzaam en houdt ik mij bezig met de spreekuren, het beantwoorden van de telefoon en de balie werkzaamheden. Daarnaast heb ik onlangs mijn opleiding tot triagist met succes afgerond.

Foto Melanie

Melanie


bel ons Bel ons op 0528 22 00 00 | Voor spoed bel met 0528 22 00 07